I will not make the same mistakes that you did

Hey,

Idag har vi gjort samma sak som alltid, solat och badat. Sen gick vi till restaurangen och åt och efter maten åkte pappa och jag iväg på mopeden vi hade hyrt. Mopederna här går lika fort som motorcyklarna i Sverige tror jag... Iaf så åkte vi till grannstaden Phan Tiet som är en ganska stor stad och ligger 1,5 mil härifrån. Det skulle tydligen ligga ett stort köpcentrum påvägen dit så vi tänkte åka och kolla lite på det, men inte såg vi nått köpcentrum eller ? Så vi vände och åkte hem när det gick upp för oss att vi inte skulle hitta nått köpcentrum. Ikväll så ska vi nog gå och äta på en restaurgang som heter Ocean Valley. Vi träffade på en svensk som hade bott här i 20 år som rekommenderade det stället, haha jag kom att tänka på hur fasiken klarar man av att bo här i 20 år ? :O .
Förlåt för att jag typ inte laddar upp några bilder, men jag ska snart ta och knäppa riktigt mycket kort och lägga upp. Men jag är ju så virrig att jag glömmer kameran hela tiden...
aja, jag ska väl titta på en film eller nått nu, men jag har redan sett alla filmer vi har på datorn hundrasjuttioelva gånger och internet är så ostabilt att det tar år och dar att ladda hem en film.  Sts, jag får väl titta på nån av filmerna som jag redan kan alla repliker i ;)
kyss

Kommentarer
Postat av: skumbanan

när du kommmer hem ska du bannemej trycka ner mig i split om jag inte lär mig innan :D hahah så avis på att du kan -.-

2010-06-27 @ 19:23:57
URL: http://miabroman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0